• Geen wachttijd
  • 15+ jaar ervaring

Omgaan met een depressie is niet gemakkelijk. Je hoeft dit niet alleen te doen! Badenhorst Coaching biedt jou de juiste hulp bij het leren omgaan met een milde depressie. Met ruim vijftien jaar ervaring is Badenhorst Coaching een betrouwbare en  ervaren coach om jou de juiste handvatten te bieden tijdens deze moeilijke periode.

Leren omgaan met depressie 

Bij Badenhorst Coaching leer je omgaan met een milde depressie. Wanneer je last hebt van depressieve klachten heb je vaak het gevoel dat je er alleen voor staat en niemand je kan helpen. Tijdens het coaching traject gaan we samen het gesprek aan om jou beter te leren kennen en je uiteindelijk nieuwe inzichten te geven. Een goede coach weet de juiste vragen te stellen om jou de juiste inzichten en oefeningen te bieden zodat je beter leert omgaan met een depressie. Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Coaching voor omgaan met depressie 

Wanneer je kiest voor Badenhorst Coaching brengen we samen jouw hulpvraag in kaart en stellen we doelen vast die je tijdens jouw coaching traject wil bereiken. Vervolgens krijg je een persoonlijk voorstel voor de juiste aanpak om jou uiteindelijk beter te leren omgaan met jouw depressie. Coaching bij Badenhorst brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Er zijn geen wachttijden
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Altijd een persoonlijke aanpak
  • Direct samen aan de slag
  • Online en offline afspraken mogelijk

Wil je meer weten over het gezicht achter Badenhorst Coaching? Dat kan! Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in of bekijk de over Badenhorst Coaching pagina.

Contact met Badenhorst Coaching 

Wil je beter leren omgaan met jouw depressie en heb je baat bij een persoonlijke en gerichte aanpak? Het is belangrijk om iemand te zoeken die jou kan helpen om alles vanuit een ander perspectief te laten bekijken. Bij Badenhorst Coaching ben je beslist aan het juiste adres! Neem gerust vrijblijvend contact op.