• Geen wachttijd
  • 15+ jaar ervaring

Mijn aanbod

Wil je niet wachten tot je bij de GGZ eindelijk aan de beurt bent? Wil je liever (nog) niet het psychiatrische circuit in? Is de balans even zoek? Heb je het gevoel dat je tekort schiet? Ben je vaak moe en wil je meer energie? Pieker je veel en ben je regelmatig gestrest? Zit je niet lekker in je vel en wil je meer zelfvertrouwen? Heb je twijfels over je carrière, relatie of kinderwens? Heb je onlangs ingrijpende gebeurtenissen meegemaakt? Zijn er onverwerkte dingen uit het verleden waar je last van hebt?

Wat je nodig hebt is steun, iemand om mee te praten. Iemand die ècht luistert en niet meteen met adviezen en oplossingen komt, maar aandacht heeft voor jouw gevoelens en emoties. Iemand die je een spiegel voor houdt en je helpt bij het doorbreken van je gedachten en gewoontes, zodat je helder ziet wat je wilt en waar je je goed bij voelt.

Coaching  is een investering in jezelf. Door eenvoudige maar toch krachtige tools krijg je inzichten en ontwikkel je blijvende veranderingen waar je je hele leven iets aan hebt. Met een relatief kleine investering bereik je een groots resultaat!

Een geheel gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek: 

Je kunt eenvoudig zelf direct een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek inplannen via het contactformulier op deze website. Dit gesprek is meestal nog in dezelfde week mogelijk, ook online! Tijdens het gesprek brengen we samen je hulpvraag in kaart. Ook stel je de doelen vast die je tijdens het coachingtraject wilt bereiken. Vervolgens doe ik je een voorstel voor een coachingaanpak.

Tarieven:

Particulier tarief: Een individueel coaching gesprek van 50 minuten kost €100. Relatie coaching voor twee personen kost €165 per gesprek van 50 minuten.

Zakelijk tarief: Wanneer je werkgever je coachingstraject wil betalen, dan is het tarief €165 per coachingsgesprek van 50 minuten.